Ulrica Messing ny landshövding för Blekinge.

Från Socialdemokraterna i Blekinge är vi väldigt glada för att Blekinge nu får en landshövding. Det är viktigt att vi har en stark röst för Blekinge i de här sammanhangen. Inte minst nu när vi ska starta upp samhället igen efter pandemin.

Socialdemokraternas ordförande i Blekinge Heléne Björklund är nöjd med valet av person. ”Ulrica Messing har lång erfarenhet av både politik, offentlig förvaltning och företagande. Hon utstrålar både pondus och glädje.”, säger Heléne om valet av Ulrica.

”Ulrica Messing har lång erfarenhet av både politik, offentlig förvaltning och företagande. Hon utstrålar både pondus och glädje.”

Heléne Björklund om vår nya Landshövding.

Förhoppningar är också att hennes engagemang för besöksnäringen och Business Sweden ska bli viktiga tillgångar och erfarenheter för Blekinge.

Sten Nordin har varit en mycket uppskattad och drivande Landshövding för Blekinge och vi tackar honom för hans fina insatser.

Vi ser fram emot att välkomna Ulrica Messing till Blekinge och vet att många i Blekinge kommer att hjälpa henne att både att trivas och få de bästa förutsättningarna att lära känna hela Blekinge.

Vi behöver verkligen samlas för en kraftfull återstart av hela Blekinge. Näringslivet, föreningslivet, besöksnäringen och resten av samhället. Där kan Ulricas erfarenheter vara till stor nytta.

facebook Twitter Email