Nyheter från vår internationella ledare!

Det är just nu en orolig värld och med händelser som påverkar människor negativt och gör världen mer osäker. Då behövs engagemang och möjligheter till såväl samtal om vad som pågår som konkreta åtgärder. I det här nyhetsbrevet finns erbjudanden om intressanta aktiviteter där du får möta andra internationellt intresserade socialdemokrater. 

Här nedan finns ett axplock av vad som planeras framåt när det handlar om det internationella arbetet.

After work och föreläsning Mali
Vår riksdagsledamot Heléne Björklund besökte tidigare i år det svenska bidraget till FN-insatsen i Mali. Om situationen i landet och Sveriges internationella insatser berättar hon på en after work i Sölvesborg dit alla socialdemokrater i Blekinge är välkomna.
Dag: Fredagen den 6 decemberTid: 17.30-20.00Plats: Nakterhuset i Sölvesborg, Bancks väg 6

Bli månadsgivare
Under det här året pågår en tävling mellan partidistrikten om vilket som kan värva flest månadsgivare till Palmecentret. Blekinge ligger just nu bra till och det partidistrikt som vinner får platser till en resa till Sydafrika som lottas bland de som är månandsgivare.https://www.palmecenter.se/solidaritetstavling/

Studiecirkel
Nu startar snart en studiecirkel om säkerhetspolitik i partidistriktets regi. Det lite ovanliga med just den här cirkeln är att träffarna sker på nätet vilket innebär att du kan sitta hemma och delta. Studiecirkeln sker under de tre onsdagarna 8, 15 och 22 januari på kvällstid. Anmälan görs till blekinge@socialdemokraterna.se Maxantal är 15 deltagare och principen är att de 15 första som anmäler sig kan kan vara med.

Nyhetsbrev PalmecenterPrenumerera gärna på Palmecentrets nyhetsbrev så får du värdefull information och inbjudningar till aktiviteter.https://www.palmecenter.se/nyhetsbrev/

FOTO: Daniel Berg

facebook Twitter Email