Jörgen Englin är vår nya valombudsman

Den 1 augusti tillträder sölvesborgaren Jörgen Englin som valombudsman för Socialdemokraterna i Blekinge. Jörgen kommer främst att arbeta med vår valkampanj på olika platser runt om i länet. Det är Jörgen som, tillsammans med kollegan Jeanette Andreasson Sjödin kommer att se till att just du Du får chansen att träffa flera statsråd, våra riksdagskandidater och våra regionala kandidater veckorna fram till valet.

Jörgen är aktiv i partiet i Sölvesborg där han är ordförande för Sölvesborgs S-förening samt är ledamot i barn- och utbildningsnämnden. När han inte arbetar med politik är han fritidsledare i Karlshamns kommun.

Jörgen har ett brinnande intresse för barn och unga och deras framtid. De socialdemokratiska värderingarna har funnits med länge.

– Jag tror på det samhälle som Socialdemokraterna står för. För mig har partiets politik gjort att jag har kunnat ta nya vägar i livet, precis så som jag vill att det ska vara. Nu ser jag fram emot att jobba stenhårt för ett bra valresultat den 9 september.

Vi hälsar Jörgen välkommen till oss!

Du når Jörgen på 0731-416891

 

facebook Twitter Email